OBJECTIEF ADVIES OP BASIS VAN UW BEHOEFTE

Kernvraag voor Terberg Techniek is altijd: wat heeft u nodig, wat moet het kunnen en waar dient het voor? Wij hebben ons gespecialiseerd in klantgerichte voertuigaanpassingen en oplossingen. Luisteren naar de klant is prioriteit nummer één, nuchter adviseren is ons devies, te allen tijde beschikbaar zijn en resultaatgericht werken uiteindelijk is ons streven.

Door continu te investeren in engineering, verbetering van bedrijfsprocessen en het optimaliseren van onze kennis willen wij aan onze missie voldoen. Terberg Techniek heeft jarenlange ervaring in het assembleren en modificeren van allerlei (speciale) voertuigen. De opgebouwde knowhow is van groot belang. Terberg Techniek beschikt bovendien over een eigen engineeringsafdeling waar ervaren medewerkers met de modernste 3D CAD-software uw klantspecifieke transportvraagstukken oplossen.

150 JAAR ONDERNEMERSCHAP

Familiebedrijf Terberg ontwikkelt, produceert en modificeert speciale transportvoertuigen, beladingssystemen en weeg- en identificatiesystemen voor professioneel en intensief gebruik. Voor deze producten verzorgen wij direct of via ons servicenetwerk een breed pakket aan aanvullende diensten, zoals onderhoud, onderdelen, reparatie, revisie, verhuur, inruil, telematica en training. Daarnaast biedt Terberg leasingproducten in de Benelux via de Terberg Business Lease Group.

Waarmee kunnen we u helpen?

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

SPECIALIST IN TRUCKMODIFICATIES EN OPLOSSINGEN