Moderne apparatuur in combinatie met
ouderwets vakmanschap

De vestigingen van Terberg Techniek in IJsselstein, Hoogeveen en Baarlo zijn volledig geëquipeerd voor het richten en uitlijnen van truckchassis, opleggers en aanhangers.

Visual

Richten en uitlijnen

De vestigingen van Terberg Techniek in IJsselstein, Hoogeveen en Baarlo zijn volledig geëquipeerd voor het richten en uitlijnen van truckchassis, opleggers en aanhangers. Moderne apparatuur wordt gecombineerd met ouderwets vakmanschap. Terberg Techniek maakt gebruik van Bee-Line en Josam apparatuur en is gespecialiseerd in het richten van truck-, trailer-, aanhangwagenchassis en diverse andere constructies. Bij het richten wordt gebruik gemaakt van hydraulische cilinders, die tot 60 ton druk uitoefenen op het chassis. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een inductieapparaat, waarbij het staal en aluminium plaatselijk enkele seconden verhit worden. Hierdoor kan er efficiënter gericht worden, maar blijft de sterkte van het chassis behouden.

Nadat een chassis gericht is, wordt het voertuig uitgelijnd. Terberg Techniek maakt gebruik van Truckaligner 2-uitlijnapparatuur. Niet alleen na schadeherstel is goed uitlijnen van belang, want door regelmatig (eenmaal per jaar) een check te laten uitvoeren en waar nodig uit te lijnen, bespaart u brandstof en voorkomt u bovenmatige bandenslijtage.

Visual

Externe cursussen

Om Terberg Techniek modificaties goed te kunnen onderhouden en repareren, is het van belang dat monteurs goed opgeleid zijn. Door het opleiden van Volvo-monteurs, werkplaatschefs en overig aftersales personeel van dealerlocaties en importeurs over de hele wereld, is het mogelijk de meest directe service te verlenen aan de eindklant. Deze service geldt zowel binnen als buiten de garantietermijn.

Cursussen worden gegeven op het hoofdkantoor in IJsselstein. Bij grote groepen cursisten is het ook mogelijk de cursus op locatie bij de Volvo Trucks-dealer of importeur te geven. Afhankelijk van de cursus bestaat de cursus uit een deel theorie en/of praktijk. Cursussen kunnen gegeven worden specifiek voor één type modificatie, meerdere modificaties of over het werken met de diagnosesoftware.

Door het volgen van de cursus is de cursist in staat op een snelle en correcte manier werkzaamheden te verrichten aan de voertuigen met Terberg Techniek modificaties. Hierdoor is de eindklant gegarandeerd van een betrouwbaar systeem, lange levensduur en korte werkplaatsbezoeken.

Visual

Aandrijfassen

Terberg Techniek beschikt over een zeer deskundige balanceerafdeling. Deze afdeling vertegenwoordigt een echt specialisme en is uitgegroeid tot dé plek waar u uw aandrijfas kunt laten verlengen, inkorten, reviseren en uiteraard balanceren.

Klik hier voor meer informatie over service an en reviseren van aandrijfassen.

Terberg Techniek staat voor kwaliteit, flexibiliteit, innovatie en integriteit.

Terberg Techniek Making more possible

Bel Techniek Baarlo

Neem contact op met Henk Hendriks

 

(077) 465 86 33

Bel Techniek Hoogeveen

Neem contact op met Jan Brinks (Werkplaats)

 

(0528) 27 15 89

Bel Techniek IJsselstein

Neem contact op met Jim Nicolay (Sales)

 

(030) 600 62 60