Mechanisch, hydraulisch of elektrisch uitschuifbare stootbalken

De huidige wetgeving schrijft voor dat een container nog maar 600 mm over de stootbalk mag uitsteken. Terberg Techniek heeft een uitklapbare stootbalk ontwikkeld met een maximale slag van 850 mm. Deze bumpers zijn voorzien van een officiƫle Europese goedkeuring.

Onze uitschuifbare stootbalken zijn te gebruiken op voertuigen met een kabelsysteem of haakarmsysteem, daar waar de containeroversteek ten opzichte van de stootbalk groter is dan de wettelijk toegestane maat van 600 mm (of 400 mm in andere landen). Ook worden onze Terberg uitschuifbare stootbalken toegepast op voertuigen met kolkenzuiger, in verband met de oversteek van de slanghaspel.

De Terberg uitschuifbare stootbalken zijn mechanisch, hydraulisch of elektrisch bedienbaar en leverbaar met een slag van 400-670-850 mm. De stootbalk kan als kit worden geleverd of desgewenst door Terberg Techniek op uw (bestaande) voertuig opgebouwd worden. Als extra optie is een beveiligingsset leverbaar ter voorkoming van afzetten of kippen van een container wanneer de stootbalk is uitgeklapt.

Desgewenst zijn de Terberg uitschuifbare stootbalken ook leverbaar in een geschoopeerde uitvoering.

De Terberg uitschuifbare stootbalken worden compleet geleverd met een gebruikershandleiding, benodigde documentatie en een tekeningset. Elke variant voldoet aan de nieuwst geldende machinebouwrichtlijnen en zijn voorzien van een CE-markering.

Leaflet stootbalken

Aanvraagformulier

Stel hier uw vraag!

BEL TECHNIEK BAARLO

Neem contact op met Jeroen Thijssen

 

+31 6 13 945 095

Bel Techniek Baarlo

Neem contact op met Henk Hendriks

 

(077) 465 86 33