Dealer van ATLAS autolaadkranen

Terberg Techniek is officieel dealer van ATLAS autolaadkranen. Wij verzorgen voor u de opbouw , het onderhoud en de jaarlijks verplichte keuringen. Veelal wordt de opbouw gecombineerd met een VDL-containersysteem, vaste laadbak of kipper. Al deze facetten kan Terberg Techniek onder één dak voor u verzorgen.

De ATLAS kranen zijn leverbaar in verschillende zwaartes, variërend van 2 tot 80 ton. Tevens heeft ATLAS een nieuw segment voor kleinere autolaadkranen van 0,5 tot 4 ton. Voor een overzicht van het productgamma klikt u hier.

Visual

Waar de ATLAS kranen voorheen via een importeur besteld moesten worden, staat Terberg Techniek nu in direct contact met de Duitse fabrikant ATLAS Maschinen GmbH. Dit vertaalt zich naar onze klanten in de vorm van korte levertijden, scherpe prijzen en een snelle onderdelenvoorziening.
De autolaadkranen van ATLAS staan bekend om hun degelijke constructie en zijn uitermate geschikt voor het grijperwerk. Hierdoor staat de autolaadkraan van ATLAS garant voor maximale zekerheid en uitstekende prestaties. De kranen hebben daarbij diverse unieke eigenschappen:

  • De zware lagering van de kolom
  • De lange glijstrippen op de uitschuifbare delen
  • Het gelijktijdig kunnen bedienen van meerdere functies zonder dat ze elkaar beïnvloeden
Visual

Met meer dan 150 basisunits in het assortiment heeft ATLAS een oplossing voor iedere toepassing. Alle laadkranen zijn uitgerust met het intelligente ACM- (ATLAS Crane Management) en SLC systeem (Sicherheits Last Controlsystem). Hierdoor zijn veiligheid en nauwkeurigheid altijd gegarandeerd.

Is een ATLAS autolaadkraan iets voor u? Wij zijn u graag van dienst bij het maken van de juiste beslissing. Een kleine sfeerimpressie van recent geleverde kranen vindt u hier.

Brochure Techniek

Aanvraagformulier

Stel hier uw vraag!

BEL TECHNIEK BAARLO

Neem contact op met Jeroen Thijssen

 

+31 6 13 945 095

Bel Techniek Baarlo

Neem contact op met Henk Hendriks

 

(077) 465 86 33