Service en revisie van uw aandrijfassen

Aandrijfassen moeten onder alle omstandigheden het maximaal gevraagde koppel over kunnen brengen. Goed onderhoud verzekert u van een langere levensduur, hogere betrouwbaarheid en minder kosten. Bovendien komt goed onderhoud het rijgedrag ten goede. Terberg Techniek beschikt over een zeer deskundige balanceerafdeling. Deze afdeling vertegenwoordigt een echt specialisme en is uitgegroeid tot dé plek waar u uw aandrijfas kunt laten verlengen, inkorten, reviseren en uiteraard balanceren

Visual

Onderhoud

Terberg is al jaren specialist op het gebied van het onderhoud aan aandrijflijnen. Wij bieden voor elke aandrijfas een oplossing, ongeacht het type voertuig. Ook kunnen wij nieuwe aandrijflijnen realiseren. Voor alle werkzaamheden gebruiken we uitsluitend onderdelen van gerenommeerde toeleveranciers, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

Revisie

Revisie geeft assen een tweede leven en biedt ook uitkomst bij schade. Wij reviseren onder meer complete knikkerassen, opleggerassen, truckassen en fuseestokken. Assen met scheur- of breukvorming worden vakkundig gelast of aan de binnenzijde versterkt met buis- of nieuwe passtukken, en in de oorspronkelijke stand doorgezet voor optimale wiellucht en uitlijning.

Leaflet aandrijfassen

Call Techniek Baarlo

Office Hours: 7:30am - 5pm
UTC Monday - Friday

 

+31 77 465 86 33

Call Techniek Hoogeveen

Office Hours: 7:30am - 5pm
UTC Monday - Friday

 

+31 528 27 15 89

Call Techniek IJsselstein

Office Hours: 7:30am - 5pm
UTC Monday-Friday

 

+31 30 600 62 60