GESPECIALISEERD
IN KLANTGERICHTE
VOERTUIGAANPASSINGEN
EN -OPLOSSINGEN

Kernvraag voor Terberg Techniek is altijd: wat heeft u nodig, wat moet het kunnen en waar dient het voor? Wij hebben ons gespecialiseerd in klantgerichte voertuigaanpassingen en oplossingen. Luisteren naar de klant is prioriteit nummer één, nuchter adviseren is ons devies, te allen tijde beschikbaar zijn en resultaatgericht werken uiteindelijk is ons streven.

Door continu te investeren in engineering, verbetering van bedrijfsprocessen en het optimaliseren van onze kennis willen wij aan onze missie voldoen. Terberg Techniek heeft jarenlange ervaring in het assembleren en modificeren van allerlei (speciale) voertuigen. De opgebouwde knowhow is van groot belang. Terberg Techniek beschikt bovendien over een eigen engineeringsafdeling waar ervaren medewerkers met de modernste 3D CAD-software uw klantspecifieke transportvraagstukken oplossen.

 

Onze missie

Terberg Techniek is een onderdeel van de Terberg Group en richt zich specifiek op het werkgebied van voertuigmodificatie, mining, speciale projecten, service en schadeherstel. Hierbij vragen wij ons voortdurend af: Wat heeft u nodig? Wat moet het kunnen? En waar dient het voor?
Kortom, wij hebben ons gespecialiseerd in klantgerichte voertuig-oplossingen en -aanpassingen. Daarbij staat dienstbaarheid hoog in het vaandel, het luisteren naar de klant is prioriteit nummer één, nuchter adviseren is ons devies, te allen tijde beschikbaar zijn en resultaatgericht werken ons streven.
Wij hanteren een aantal zeer belangrijk vuistregels bij Terberg Techniek:

  • een goede aftersales & service,
  • de juiste prijs/kwaliteitverhouding en
  • doen wat is toegezegd

Wij zien u dan ook graag terug om gezamenlijk uw probleem aan te pakken en op te lossen!

Call Techniek Baarlo

Office Hours: 7:30am - 5pm
UTC Monday - Friday

 

+31 77 465 86 33

Call Techniek Hoogeveen

Office Hours: 7:30am - 5pm
UTC Monday - Friday

 

+31 528 27 15 89

Call Techniek IJsselstein

Office Hours: 7:30am - 5pm
UTC Monday-Friday

 

+31 30 600 62 60